Belysning kan gøre noget helt særligt ved din indretning

31 marts 2021 Lærke L. S. Christensen

At indrette sig med den rigtige belysning 

Funktionelt, stemningsfyldt eller roligt? Lys kan gøre noget helt særligt ved din indretning, hvorfor det er vigtigt at vælge den helt rigtige belysning, når du dekorerer dit hjem. Flere af os har måske oplevet at sidde rundt om spisebordet til et middagsselskab, hvor belysningen var så skarp, at man gik hjem med en grum hovedpine.

Belysningen i dit hjem har derfor en stor betydning for, hvordan vi oplever det rum vi træder ind i.  Dit valg af lys, elektronik og belysning kan derfor både påvirke det visuelle udtryk for dine omgivelser, men særligt også den stemning som rummet kan give. At indrette sig med den rigtige belysning, kan derfor anskues som lidt af en kunstart, når det både skal være funktionelt og stemningsgivende.

God belysning kan vække følelser

Du kender sikkert allerede følelsen. En kold og mørk vinteraften går du en tur i et nabolag, hvor samtlige buske, træer og carporte er dekoreret med fine lyskæder. Lyskæderne vækker din indre nostalgi og skaber den hyggeligste stemning, fordi lysene er så varme og rare at se på, mens du går din aftentur. Både indendørs og udendørs kan man anvende belysning som stemningsgiver, eksempelvis med multifarvede lyskæder til gadefesten eller fine LED-vokslys til en middag for to.  

Er du på udkig efter hyggelys til haven, så kan en lyskæde, lanterne eller solcellelampe skabe stemning i havens træer, på terrassen eller ved hoveddøren. Mangler du belysning til at gå vintermørket i møde, så kan du beskytte dig i trafikken med cykellygter eller have en lommelygte med når du lufter hunden. Drømmer dit barn om de farverige og populære LED-bånd, som dem de har set på vennernes værelser?  Står du foran dit næste renoveringsprojekt, men mangler stadig at få købt en funktionel og praktisk arbejdslampe? Så kan du finde alt dette hos https://spotshop.dk/shop/frontpage.html.

Flere Nyheder