Creme med a vitamin – find den online

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Mange af os oplever fra tid til anden at huden slår ud med udslet i form af knopper, rødme og hævelse. Eksem er rigtig ubehageligt og temmelig svært at få gjort kål på. Læs med her hvis du vil blive klogere på hvorledes du undgår eksem.

Hvorfor får jeg eksem?

De fleste former for eksem er et udtryk for en autoimmun reaktion som fører til inflammations tilstand i huden. Denne reaktion kan opstå på grund af allergi, eller fordi huden er tør og irritabel.

Mange mennesker oplever rødme, kløe og hævelse i den tørre hud især i vinter halvåret hvor luften er kold og tør. Men også kosten og den generelle balance i huden kan spille ind i forhold til udtørring.

image

Når først eksem er brudt ud kan det være rigtig svært at komme den til livs. Lægen vil måske anbefale creme med binyrebark hormon, de såkaldte steroider. Disse har dog kun en kortsigtet effekt og kan faktisk bidrage til at gøre huden endnu mere tynd og sårbar. Og så er du faktisk lige vidt.

Derfor handler det om at bekæmpe tilløb til eksem med diverse forebyggende tiltag. I det følgende kan du læse mere om hvordan du undgår eksem.

Hvordan forebygger jeg eksem?

Du kan forebygge eksem ved at styrke, nære og gennemfugte din hud således at den ikke tørrer ud. En sund og stærk hud, som får den næring og fugt den skal have, vil ikke være så tilbøjelig til at bryde ud i eksem.

Dette kan gøres ved hjælp af en god, nærende creme med et naturligt højt indehold af alle de nødvendige vitaminer og mineraler – for eksempel vitamin B12.

Hvis du ønsker en god vegansk creme som kan forebygge eksem er vitamin B12 creme fra Pharma Cobalamin et oplagt valg. Find den online på https://vitaminb12.dk/.

Flere Nyheder