Firmaer har specialiseret sig i udelukkende at lægge terrasser

05 marts 2021 Emilie Jacobsen

Det kan lyde skørt at specialisere sig i udelukkende at lægge terrasser, men det er det, firmaet kun-terrasser.dk har gjort. De har gjort det til deres levevej at skabe smukke og holdbare terrasser i træ. Det betyder også, at de er rigtig gode til det. 

For dig og mig, der arbejder med noget helt andet, kan det virke sært, at det kan blive ved med at være spændende at lægge terrasser. Når du har gjort det samme mange gange, ved du helt sikkert også fra dig selv, at du så meget nemmere kan være kreativ med dit arbejde. Skal en terrasse være anderledes end normalen, vil det derfor ikke være noget problem for dem at skabe terrassen sådan. Du kan læse mere om firmaet her

Hvad koster en træterrasse?

En terrasse pris er aldrig ens, lige meget om det er kun-terrasser.dk, der lægger den eller ej. Det skyldes jo, at der ikke er nogen terrasser, der er ens, hvilket også er derfor, at de kan have et firma, der beskæftiger sig udelukkende med det. 

Prisen på terrassen kommer blandt andet an på, hvilket underlag der er nedenunder. Hvis du gerne vil have terrassen hævet over niveau, hvilket der er mange, der ønsker med en træterrasse, bliver det typisk den dyreste løsning. Har du allerede en fliseterrasse, hvor du gerne vil have lagt en træterrasse oven på, bliver det oftere en billigere løsning. 

Måske har du en lille have eller en have med en mærkelig form, og det kan derfor kræve noget kreativt for at udnytte pladsen bedst muligt i forhold til terrassen. I det tilfælde kan det også spille ind på, hvor meget din terrasse kommer til at koste. Lige meget hvad er det i hvert fald altid en god ide, at du sørger for at få et uforpligtende tilbud, så du ved, om det er noget for dig eller ej. 

Flere Nyheder