Giv en Flos loftlampe som gave

08 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Giv en Flos loftlampe som gave

Der findes en del forskellige gulvlamper fra Flos, så når du er nede i en butik eller shopper på nettet efter en flos loftlampe, så vil du nok falde over flere forskellige, som du mener, kunne passe ind i dit hjem.

Men der er jo som bekendt begrænset, hvor mange loftlamper man har brug for derhjemme. Man skal mest anvendeligt kun have en enkelt hængende i et kvadratisk lokale eller mindre rektangulært, men hvis lokalet er aflangt i en lang strækning, så er det klart, at man måske har brug for flere.

I den forbindelse ser det dog pænest ud, hvis man supplerer med flere loftlamper fra Flos af den samme type og ikke sætter flere forskellige op ved siden af hinanden, selvom det kan være fristende, når man får øje på så mange spændende i butikken eller på nettet.

Dog kan det jo tænkes, at når man er i færd med ens søgning efter Flos loftlamper, så falder man over nogle, man er ret så sikker på, ville passe ind hos en ven, familiemedlem eller kollega.

Ville det ikke være den ultimative gave og overraskelse at give?

Der behøver jo nødvendigvis ikke være en stor anledning til det, og så dyr er en loftlampe fra Flos jo heller ikke, så hvis du alligevel er på udkig efter flere lamper, så har du formentlig også råd til at købe en ekstra for at glæde en anden person.

Du kan jo hjælpe med, hvordan du har set den blive hængt op og passe ind hos den person, du vil glæde, og måske falder den lampe lige ned i et tørt sted, fordi personen længe havde ønsket sig en flot loftlampe fra Flos, men bare aldrig kunne tage sig sammen til at gøre noget ved det.

På den måde ender du så med at slå to fluer med ét smæk.

Flere Nyheder