Gør det professionelt… selv!

29 juli 2020 Pia Nielsen

Lej en maskine til nedfræsning af kanttråd – det kan lyde overkill at bruge tid og penge på at lægge kanttråden til den nye robotplæneklipper med en professionel maskine. Men det betaler sig!

Hvorfor nedfræse kanttråd til robotplæneklipperen?

De fleste robotplæneklippere har brug for en kanttråd rundt langs plænekanten, som fortæller den, hvor den skal klippe. Dette er for at forhindre, at den kører ud på vejen, bliver stjålet eller klipper et par blomster i bedet undervejs. Vigtigt er dog også, at kanttråden selv ikke bliver klippet over undervejs – for så virker robotplæneklipperen slet ikke mere. 

For at undgå klipning af den vigtige kanttråd er det en god idé at nedfræse den i plænen. Men i selv små haver kan det være lidt af et arbejde at gå hele plænekanten rundt med en spade og grave, lægge kanttråd ned, dække til, for så at grave igen, lægge kanttråd ned igen og dække til… spadestik efter spadestik. 

Løsningen er: Lej en maskine til nedfræsning af kanttråd – helt enkelt!

Lej en maskine til nedfræsning af kanttråd…

En maskine, der nedfræser kanttråde og andre typer ledninger, laver som regel de fleste dele af processen i én arbejdsgang – det vil sige, den skærer ned i græsset, ilægger kanttråden og dækker til igen. Hurtigt og uden at du behøver gøre andet end at køre maskinen over det ønskede område. 

Du kan som regel leje en maskine til nedfræsning af kanttråd hos et kabelnedlægningsfirma eller hos firmaet, hvor du har købt din robotplæneklipper. Her lejer du maskinen på timebasis eller pr. døgn, ligesom når du lejer andre typer arbejdsmaskiner.

Er I flere i nabolaget eller familien, der netop er blevet den lykkelige ejer af en robotplæneklipper, kan I evt. gå sammen om at leje en maskine. I sparer på den måde kørsel ved afhentning og aflevering af maskinen samt evt. engangsgebyr eller depositum i forbindelse med lejen. 

Flere Nyheder