Her er der mulighed for at parkere en palleløfter med vægt

28 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er virkelig rart at have sådan en palleløfter med vægt, for med sådan en får man to styk værktøjer i et.

For det første bliver det umanerligt lettere at skulle transportere ting rundt ved, at man har en palleløfter, og det gælder både, om man har ting på paller eller ej.

Det er ganske givet, at det er lettest for en palleløfter at løfte paller, da den er beregnet til dette, men det kræver som det første, at tingene er stablet fordelagtigt med tyngepunktet i midten, for det er svært for chaufføren at mærke dette bag rattet.

Med tiden bliver man god til at regne den slags ud alt efter, hvordan pallen opfører sig, når man løfter den, men det er stadig groft løfteri, som kan skade det løftede, hvis man løfter for hurtigt.

Man skal stadig have opfundet en enhed, der kan vise tyngdepunktet for en palleløfter, når den løfter paller

Palløfteren med vægt kan der findes plads til mange steder

Men som det andet er det jo rart at have en vægt på palleløfteren også, for så kan man både regne ud, om man sender den korrekte vægt ud med tingen på pallen, når man fraregner vægten på pallen.

Eller man ved nogenlunde, om man har fået det rette ind, når man løfter noget fra en truck eller lignende, der transporterer sager hjem til ens forretning.

Dette gør også, at man med vægten kan regne ud, om det kan tåle at stå højt oppe, eller man skal lade det blive på gulvet.

Men som vi var inde på i indledningen, så melder der sig et spørgsmål om, hvor man skal gøre plads til den palleløfter med vægt.

Når man ikke bruger den, skal man parkere den i et hjørne, så den ikke fylder for andet arbejdende folk.

Måske kan man ligefrem indrette en gængs plads til den, så man altid ved, hvor man kan finde den – for ellers er den væk!

Flere Nyheder