Hvad man kan få presset ind i en gulvafslibning?

09 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Selvom man måske ikke altid aftaler prisen på forhånd til en gulvafslibning, da det kan vise sig, at der skal laves mere end forventet ude på tjansen, end hvad man kunne have forudset, selvom man måske inspicerede gulvet forud, så er man dog oftest enige om, hvad det reelt er, at man skal have lavet.

Men så har man måske ikke overvejet, at der også er lister i kanterne af lokalet, som også kunne trænge sig til at få en tur. Man tænker jo bare, at siden det hedder “gulvafslibning”, så tager de sig måske kun af selve gulvet.

Så kan man være heldig, at firmaet forudindtager, at man tager den slags med, og ellers kan de foreslå at tage det med for ingen penge, en lille smule ekstra eller som en del af ydelsen.

Måske ser de sig så omkring i det rum, hvor der skal slibes ned, hvortil de opdager, at vindueskarmene af træ også godt kunne have brug for at blive slebet ned, og det vil også samlet give det et pænt resultat i rummet.

Som kunde kan man blive forbløffet over, hvor mange sager sådan en gulvafsliber kan tage sig af, så længe det er lavet af træ. Og selv den medfølgende pris kan også overraske en.

Men hvor meget kan man så presse citronen på stedet?

For så begynder man måske at overveje, om vedkommende ikke lige kan tage nogle bjælker på loftet med, og så er der jo den gamle kommode, man godt lige kunne trænge til at få shinet op; og hvad med den nye skænk, man købte som ny?

Man kan jo altid spørge, men det vil jo nok komme til at tage lidt tid, og hvis man ikke havde indberegnet det på stedet, så bør man nok acceptere, at man ikke kan få det lavet på stedet, men at man bør aftale et andet tidspunkt at få det ordnet på – hvis det falder under deres kompetencer.

For eksempel kan du høre https://gulvkanonen.dk/ ad, hvad de kan udføre for dig.

Flere Nyheder