Køb brugte biler online

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal familiens bil skiftes ud, eller skal vognparken suppleres med endnu et firhjulet medlem? Så er I sikkert godt i gang med at kigge efter ny bil.

Det er sjovt og spændende at gå på bil jagt. Man lærer en masse om biler, og får for alvor øjnene op for betydningen af de begreber og vendinger som bruges i reklamerne. Pludselig ved man alt om brændstof økonomi og køre egenskaber. Man kender specifikationerne for de seneste nye bil modeller på fingerspidserne.

Du har helt sikkert sat dig ind i det nyeste state of the art udstyr som højner køreglæden såvel som sikkerheden på vejen. Og måske har familien allerede fundet en favorit model fra et af de kendte bil mærker.

En ny bil er dyr i Danmark

I har helt sikkert også lige måttet synke en ekstra gang da I så prisen på den nye ønskebil, det er nemlig slet ikke så nemt at finde en billig bil i dagens Danmark.

Selv de billigste biler lider under det fænomen der kaldes de danske afgifter. Disse sender prisen på nye biler på himmelflugt. Og derfor er det urealistisk at forestille sig at man som almindelig dansk lønmodtager skulle kunne finansiere køb af ny bil uden at skulle optage et dyrt bil lån.

Køb brugt – det betaler sig bedst

Hvis du og din familie ikke har lyst til at sætte jer i dyb gæld til ære for et køretøj kan I i stedet vende blikket mod det bugnende marked for brugte biler i Danmark. Der er nemlig flere gode brugte biler til salg hos de danske brugtvogns forhandlere end nogen sinde før.

Du vil således sagtens kunne finde en brugt bil i fin og køreklar stand hos en autoriseret forhandler. Det er bare et spørgsmål om at lede de rette steder – for eksempel på Biltorvet.dk

Flere Nyheder