Leder du efter den mest professionelle rideskole i Haderslev og omegn?

02 januar 2020 Frederik Mikkelsen
Leder du efter den mest professionelle rideskole i Haderslev og omegn?

Hvis du er seriøs konkurrencerytter, så er det alfa omega, at du modtager undervisning af en yderst dedikeret og dygtig exam. berider. Derfor kræver det grundige overvejelser, når du skal vælge din nye underviser. Det gælder om at vælge en, der kan levere resultater og gerne underviser flere topryttere og uddanner ungheste, men det gælder også om at finde en, som du kan arbejde sammen med og som er god til at lære fra sig.

Team Møllen Ridecenter er et ridecenter på topniveau

Hvis du leder efter en god rideskole i Haderslev, så tag ud og få en rundvisning på Team Møllen Ridecenter. Dette er ingen traditionel rideskole med elevheste, hvor nybegyndere kan modtage den første undervisning. Det er derimod et sted, hvor der uddannes både ryttere og heste på højt plan. Ridecenteret har deres egen salgsstald med betagende ungheste med en lovende fremtid inden for ridesporten. Samtidig tilbyder ridecenterets exam. Berider, Jørgen Christiensen, og disse er naturligvis flot repræsenteret på konkurrencebanerne af hans hustru, Lotte Berg Christensen samt datteren, Nana Berg Christensen.

Det er med andre ord en hel familie, der lever og ånder for at drive dette private ridecenter samt uddanne både heste og ryttere. De har et så godt omdømme, at udenlandske ryttere endda kommer på båder uger og måneders ophold med kvalificeret undervisning, når de ønsker at rykke sig og blive en bedre ekvipage, som opnår bedre resultater på konkurrencebanerne.

Moderne og luksuriøst ridecenter med det hele

Ridecenteret er stort og har moderne, luksuriøse faciliteter, mange bokse samt flotte udendørs faciliteter. Der er alt, hvad du skal bruge, for at opnå det absolut bedste af din træning og undervisning. Team Møllen er derfor det perfekte valg til dig, der leder efter en rideskole i Haderslev, der virkelig kan få dig og din hest til at rykke sig uddannelsesmæssigt.

Flere Nyheder