Nyd den danske sommer med en overdækket terrasse

08 juni 2021 Astrid Pedersen

Planlægger du og familien at tilbringe sommeren 2021 hjemme i haven – og skal der i den forbindelse opføres en ny træterrasse? Så bør du overveje at lade den delvist overdække.

Sommer i Danmark kan være en våd fornøjelse

Den danske sommer er en lunefuld størrelse. Den ene dag stråler solen fra en skyfri himmel og giver anledning til temperaturer på tredive grader eller mere. Den næste dag drukner måske helt og aldeles i regn. Og så kan den lyse danske sommerhimmel sagtens gå hen og være overtrukket i flere uger i streg hvilket gør klimaet ganske køligt.

Derfor bør du lade din træterrasse overdække. Du behøver ikke at overdække hele terrassen, blot dele heraf. Med en delvist overdækket terrasse har du nemlig mulighed for at nyde den friske luft selv om de måske styrter ned eller er lidt småkoldt i vejret. Du vil have mulighed for at gøre den overdækkede del af terrassen hyggelig med siddemøbler og måske en smart terrassevarmer.

En overdækket terrasse åbner mulighed for indretning af et udekøkken således at familiens udendørs måltider ikke behøver at begrænse sig til grillmad. Og endelig vil du med en overdækket terrasse kunne nyde udelivet langt ind i efteråret uden at fryse eller blive gennemblødt.

Hvem kan hjælpe mig med at designe og opføre en overdækket terrasse?

Til forskel fra et fladt trædæk vil en overdækket terrasse kræve professionel hjælp i forbindelse med design og opførelse. Der er nemlig mange flere parametre at tage i betragtning. For eksempel skal din overdækning være forsvarligt konstrueret. Og derfor bør du overlade opgaven med opførelse af overdækket terrasse til en erfaren tømrer.

Hos tømrermester Andreas la Cour, som er manden bag den succesfulde virksomhed Kun Terrasser ApS, kan du få kompetent og kvalificeret hjælp når du skal have bygget en holdbar overdækket terrasse. Læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder