Styrk dine netværkskompetencer med et Cisco CCNA-kursus

27 august 2020 Astrid Pedersen

Er du IT supporter, eller arbejder du som netværks eller system administrator i en virksomhed eller i en organisation? Så bør du overveje om ikke de ville være en god idé med en Cisco certificering – eventuelt den som hedder CCNA.

Hvad er Cisco?

Det amerikanske teknologi konglomerat Cisco Systems, Inc. har gennem snart tre årtier været markedsledende inden for design og fremstilling af hardware og software til netværk og telekommunikation. I løbet af de senere år har virksomheden ydermere specialiseret sig inden for de mere specialiserede tech markeder som for eksempel Internet of Things, energistyring og domæne sikkerhed.

Hvad er Cisco CCNA certificering?

Arbejder du med datanetværk i en organisation, og anvendes Ciscos produkter og løsninger i forbindelse hermed, er det en god idé at have en formel certificering inden for dette område. Cisco certificeringer indebærer certificering i anvendelser af Ciscos systemer i forbindelse med internet, ip-telefoni, trådløst datanet, Storage Area Network, Domain Name System, triple play, MPLS og VPN.

På et Cisco certificerings kursus lærer du samtidig om Ciscos udstyr, for eksempel netværksswitch, multi layer switch, router og firewall. Og så lærer du om diverse relevante protokoller og andre data kommunikations udtryk. Cisco certificeringer findes på flere forskellige niveauer. Grund niveauet kaldes Cisco Certified Entry Networking Technician (forkortet til CCENT) og indebærer basal viden om netværk hvad angår opsætning og drift.

Cisco Certified Network Associate (CCNA) kaldes også associate certificering og giver en rigtig god grund uddannelse med en grundig gennemgang af alt hvad der har relevans inden for netværk. CCNA henvender sig i særdeleshed til IT supportere eller system administratorer.

Du står, med andre ord, stærkt som netværks medarbejder i en virksomhed som benytter sig af Ciscos løsninger hvis du er i besiddelse af et Cisco CCNA certifikat. Du kan læse mere, og tilmelde dig Cisco CCNA kursus, på globalknowledge.dk

Flere Nyheder