Tag et kontant lån til forbrug

14 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Kært barn har mange navne, men som udgangspunkt er et kontantlån det samme som et forbrugslån. Så har du brug for at tage et lån. Det kan være til en uforudset regning, at din vaskemaskine er gået i stykker og skal udskiftes eller du går med planer om at få renoveret dit badeværelse.

I alle tilfælde kan du vælge at søge i din normale bank. Du kan vælge at ansøge hos en online bank eller i den butik du overvejer at købe din vaskemaskine eller dit badeværelse i. I sidste tilfælde har butikken ofte en finanseringsaftale med en online bank. Som https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan,

Lån i butikken

Der er mange fordele ved at låne direkte i den butik du har planer om at bruge pengene. Som udgangspunkt har de ofte tilbud om at man kan låne rentefrit. Du skal være opmærksom på om lånet også er gebyrfrit, hvis ikke kan det ende med at blive et relativt dyrt lån.

Er lånet både rente og gebyrfrit er det et billigt lån forudsat at du betaler dine afdrag til tiden. Den online bank der har lavet en aftale med banken, kan du være sikker på har lavet en kalkyle om, at der er nok der ikke betaler til tiden. Det kan være at de ikke kan, det kan også være at de ikke lige får gjort det. Uanset koster det et strafgebyr, som er relativt højt. Det er her banken tjener sine penge. Men husker du at betale til tiden er det et godt og billigt lån. 

Inden du låner er det altid godt lige at få et økonomisk overblik. Brug tid på at skrive dine indtægter og udgifter ned. Har du flere penge end regninger kan du låne, men er det omvendt, bør du ikke låne for så kan du ikke betale dine regninger.

Flere Nyheder