Tips og metoder til at undgå pletter på din kjole

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er næsten noget af det pinligste, når man har fundet en yndlingskjole frem, eller man har sparet sammen og brugt i dyre domme på den kjole, man længe havde udset sig, og man tager den på til det givne event – og så opdager man en plet på den.

Endnu værre er det næsten, hvis man først ser pletten, når man kommer hjem, fordi den sad bagpå en, og der ikke var nogle, der påpegede det.
Måske troede de ligefrem, at det var en del af designet.

Så der man hele aftenen for sig baglæns, hvor man troede, at man tog sig godt ud, men så har alle fra familie, venner, forretningspartnere med videre tænkt mindre om en, fordi man ikke engang har styr på at undgå skidt på ens tøj.

Som var man et lille barn igen.

Hold kjolen fra skidt og møg

Selvfølgelig er der dem, der bare kan grine ad det og tager let på det, men de fleste vil nok gerne være fri for den oplevelse.

Nogle gange sker der bare uheld, som man ikke kan undgå, men man kan faktisk gøre sig for at undgå, at der kommer pletter på kjolen.

Som det første skal man lige sikre sig, om der er chance for, at man bliver “utæt” dernede. Det kan være i forbindelse med den tid på måneden, så man lige må sikre sig, eller man er i den alder, hvor man drypper lidt ved grin og spænding, så man lige må tage lidt ekstra tøjlag på.

Men ellers skal man lige sikre sig, hvordan vejret er, for hvis det regner, og man skal bevæge sig ude med kjolen på vej til eventet, skal man enten dække sig til, eller man bør holde sig fra steder, hvor det kan plaske med vand op på en.

Når man sætter sig et sted, kan man lige tjekke efter med en hånd, om der skulle være noget på sædet, der kan afsætte pletter hos en.

Mangler du faktisk en kjole? Så følg dette link: https://www.love-lingeri.dk/produkter/kjoler 

Flere Nyheder