Tre gode råd til dig der skal i gang med at renovere dit badeværelse

15 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Skal du i gang med det store renoveringsprojekt? Det kræver god planlægning og struktur for at komme igennem en renovering. Det kan godt være temmelig uoverskueligt at stå med selv, men heldigvis er der hjælp at finde, hvis du har behovet for det. I dette indlæg vil vi give dig nogle råd til, hvordan du kommer igennem renoveringen af dit badeværelse.

Så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med at renovere dit badeværelse. 

image

1. Få styr på designet

Hvis du skal totalrenovere dit badeværelse, så skal du være opmærksom på, hvilket design du ønsker dit badeværelse skal have. Er du mere til det traditionelle fremfor det moderne? Eller måske du er betaget af den franske landstil, eller den skandinaviske stil? Der er mange designtyper, som du kan vælge imellem. Du kan besøge firmaer, der udfører renoveringer af badeværelser og se, hvilket slags design, der er at vælge imellem. Ellers kan du også finde inspiration på sociale medier, hvor du kan kigge på, hvordan andre har designet deres badeværelse.

 

2. Få styr på indretningen

Det næste skridt vil være, hvordan du får indrettet dit badeværelse mest funktionelt og smart. Det kan godt kræve lidt planlægning at få skabt et rum, hvor der er rigeligt med plads, men at pladsen også bliver udnyttet rigtigt. Du skal f.eks. gerne have godt med benplads henne ved toilettet, og herudover skal der måske ikke være så langt fra bruserummet til håndvasken. Det handler om at skabe et rum, der fungerer som det skal.

 

3. Få styr på renoveringerne

Hvis du skal totalrenovere, så skal alt inventar og indhold jo fjernes. Men måske er der enkle dele, som du overvejer at beholde? Hvis du i forvejen er ude med den store pengepung, så kan du se på, hvad du kan beholde ude på badeværelset. Måske du har et gammelt badekar, der egentlig har en god størrelse, men som bare ser slidt og brugt ud. Her kan du få malet badekarrets emalje med enten en ny farve eller bare hvid igen, så det kommer til at se helt nyt ud igen. Læs mere om dette via dette link: https://emaljering-af-badekar.dk/emalje-badekar/ 

Flere Nyheder